Close

ЦВЕЌАРА РОЗЕ

Локација: Веро 2, Скопје, Македонија 

тел: 02 3061 364

Порачки Преку Facebook
  • Продажба на цвеќе и цветни аранжмани за секакви пригоди
  • Декорација на внатрешен и надворешен простор
  • Продажба на влезници за концерти, изложби и манифестации
  • Контактирајте не на тел: 02 3061 364


Контактирајте не
ЦВЕЌАРА РОЗЕ

Локација: Веро 2, Скопје, Македонија

тел: 02 3061 364

Контактирајте не